Οι Συνέπειες του Έρωτα - SevenArt.gr


Οι Συνέπειες του Έρωτα (2004)

Αγγλικός Τίτλος: The Consequences of Love

Αυθεντικός Τίτλος: Le conseguenze dell' amore

Tagline: Κάθε άνθρωπος έχει ένα ανομολόγητο μυστικό.

Είδος: Αστυνομική, Δραματική, Ρομαντική
Διάρκεια: 100'
Γλώσσα: Ιταλικά
Χώρα: Ιταλία
Εταιρεία Διανομής: New Star
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06/01/2011

Δείκτης Καταλληλότητας: 

Βαθμολογία SevenArt: [6.0/10]

Βαθμολογία Επισκεπτών: [0.0/10]

Κριτική SevenArt:


Ξανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό η δεύτερη ταινία του Πάολο Σορεντίνο, ενός εκ των νέων Ιταλών σκηνοθετών που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα (θα θυμάσαι φαντάζομαι το "Il Divo" του 2008, που έκανε αίσθηση).

Επανέρχομαι και σου λέω ότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε επαναπροβολή, μια και πρόκειται για παραγωγή του 2004 και ξαναπαίζεται τώρα.

Παρολαυτά πρόκειται για ταινία χαρακτηριστική του νέου ιταλικού σινεμά. Μυστηριακή, αισθαντική, παίζει με τα χρώματα με τις εικόνες, έχει χαρακτήρα και αέρα που σε παρασέρνει.

Μεσήλικας άνδρας, μόνος και σκοτεινός, μυστήριος, κινείται στις παρυφές της μαφίας αλλά και του εσωτερικού εαυτού του. Μόνο ο έρωτας θα τον εξουσιάσει, θα τον διαλύσει, θα τον καταστρέψει.

Αυτό το ατμοσφαιρικό δράμα, αν και χωλαίνει σεναριακά, θα σου αρέσει. Και έχει και ένα τέλος τόσο εντυπωσιακό, τόσο τραγικό.
 

http://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gif (6/10)
Νέστορας Πουλάκος
<< επιστροφή


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Μαύρο Ψωμί (2010)

  Μια ταινία που σ' αφήνει χωρίς στομάχι. Μπαίνει μέσα στον πυρήνα της καταλανικής κοινωνίας (που θυμίζει πολύ την Ελλάδα των αντίστοιχων χρόνων), ξετρυπώνει την ψίχα και την ψυχή της και μας τη σερβίρει στο πιάτο.

 • Λευκός Ελέφαντας (2012)

  Η κάμερα του Τραπέρο, μας μεταφέρει με ρεαλισμό στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των παραγκουπόλεων της Αργεντινής. Η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι εδώ δεδομένα.


 • Το Τελευταίο Κύμα (1977)

  Δυο χρόνια μετά το εκστατικό "Πικνίκ στο βράχο των κρεμασμένων", ο Αυστραλός σκηνοθέτης δομεί ένα στέρεο ψυχολογικό θρίλερ, που βασίζεται σε μύθους και αρχαίες δοξασίες των Αβοριγίνων ιθαγενών της Αυστραλίας.


 • Το Μυστικό της Μέιζι (2012)

  Η επτάχρονη Μέιζι, ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι, ακροβατεί ανάμεσα στις ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας μητέρας - καλλιτέχνη και στην αδιαφορία ενός πατέρα - μπίζνεσμαν.


Βραβεία:

- Υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κανών 2004

Βox Office

1ο 4ήμερο 1,300
Σύνολο εισιτηρίων
Πανελλαδικά:
1.300