Η Ζωή Που Θα Έρθει - SevenArt.gr


Η Ζωή Που Θα Έρθει (2010)

Αυθεντικός Τίτλος: Amador

οfficial site: http://www.amadorlapelicula.es/

Tagline: Ο θάνατος δεν είναι πάντα ικανός, να σταματήσει τη ζωή.

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 112'
Γλώσσα: Ισπανικά
Χώρα: Ισπανία
Εταιρεία Διανομής: Odeon
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13/10/2011

Δείκτης Καταλληλότητας: 

ακατάλληλο κάτω των 13
Βαθμολογία SevenArt: [6.0/10]

Βαθμολογία Επισκεπτών: [7.0/10]

Κριτική SevenArt:Είναι μια ταινία για τη ζωή, το μεγαλείο της, τη διατήρηση της μέσα από αγώνες, ψυχικές ανατροπές, καθημερινούς εκβιασμούς, όπου το ένστικτο έχει τον πρωτεύοντα ρόλο ώστε όλα να κυλήσουν ρολόι.

Ο Αρανόα, που ξέρεις από το έξοχο “Δευτέρες με λιακάδα”, κινηματογραφεί μια ιστορία που τραμπαλίζεται μεταξύ μαύρου χιούμορ και υπαρξιακού δράματος, κοινωνικού προβληματισμού, και μιας ρομαντικής, αγνής, πλατωνικής αγάπης, λίαν αξιοζήλευτης.

Στο κέντρο της ιστορίας του είναι μια νεαρή μετανάστρια από το Περού, αρκούντως δυσαρεστημένη από τον άντρα της και το σπιτικό της. Όμως τα πάντα αλλάζουν στη ζωή της όταν ξαφνικά μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ψάχνοντας να βρει δουλειά για να συντηρηθεί, συμφωνεί να φροντίζει τον κατάκοιτο Αμαδόρ.

Θα δεις μια χαμηλόφωνη ταινία, γλυκιά μα και σκληρή, τρυφερή αλλά και δυσάρεστη. Μεταξύ κωμωδίας και δράματος, αυτή η καλοφτιαγμένη ταινία ενός εκ των καλύτερων κινηματογραφιστών της Ισπανίας, θα σε ανταμείψει τόσο για τον σινεφίλ χρόνο που της διέθεσες, όσο και για την ανθρώπινη ακρότητα (ή παραδοξότητα) που όλο και κάτι σου θυμίζει.

 

http://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gif (6/10)
Νέστορας Πουλάκος

<< επιστροφή
Δείτε Σχετικές Ταινίες
Δευτέρες με Λιακάδα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Midnight Shorts (2014)

  6 μικρού μήκους τα μεσάνυχτα!

 • Το Θεώρημα Μηδέν (2013)

  Τι είναι αυτό που δίνει νόημα στις ζωές μας; Τι μας κάνει χαρούμενους; Μπορούμε ποτέ να είμαστε απομονωμένοι σε έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο, ελεγχόμενο κόσμο;


 • Το Μικρό Ψάρι (2014)

  Ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βερολίνου.


 • Snowpiercer (2013)

  Το "Snowpiercer" είναι μια εύστοχη αλληγορία της κοινωνίας μας. Μια πρωτότυπη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που αφορά το παρόν μας.


Βox Office

1ο 4ήμερο 1,131
2ο 4ήμερο 535
Σύνολο εισιτηρίων
Πανελλαδικά:
2.095