Η Ζωή Που Θα Έρθει - SevenArt.gr


Η Ζωή Που Θα Έρθει (2010)

Αυθεντικός Τίτλος: Amador

οfficial site: http://www.amadorlapelicula.es/

Tagline: Ο θάνατος δεν είναι πάντα ικανός, να σταματήσει τη ζωή.

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 112'
Γλώσσα: Ισπανικά
Χώρα: Ισπανία
Εταιρεία Διανομής: Odeon
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13/10/2011

Δείκτης Καταλληλότητας: 

ακατάλληλο κάτω των 13
Βαθμολογία SevenArt: [6.0/10]

Βαθμολογία Επισκεπτών: [7.0/10]

Κριτική SevenArt:Είναι μια ταινία για τη ζωή, το μεγαλείο της, τη διατήρηση της μέσα από αγώνες, ψυχικές ανατροπές, καθημερινούς εκβιασμούς, όπου το ένστικτο έχει τον πρωτεύοντα ρόλο ώστε όλα να κυλήσουν ρολόι.

Ο Αρανόα, που ξέρεις από το έξοχο “Δευτέρες με λιακάδα”, κινηματογραφεί μια ιστορία που τραμπαλίζεται μεταξύ μαύρου χιούμορ και υπαρξιακού δράματος, κοινωνικού προβληματισμού, και μιας ρομαντικής, αγνής, πλατωνικής αγάπης, λίαν αξιοζήλευτης.

Στο κέντρο της ιστορίας του είναι μια νεαρή μετανάστρια από το Περού, αρκούντως δυσαρεστημένη από τον άντρα της και το σπιτικό της. Όμως τα πάντα αλλάζουν στη ζωή της όταν ξαφνικά μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ψάχνοντας να βρει δουλειά για να συντηρηθεί, συμφωνεί να φροντίζει τον κατάκοιτο Αμαδόρ.

Θα δεις μια χαμηλόφωνη ταινία, γλυκιά μα και σκληρή, τρυφερή αλλά και δυσάρεστη. Μεταξύ κωμωδίας και δράματος, αυτή η καλοφτιαγμένη ταινία ενός εκ των καλύτερων κινηματογραφιστών της Ισπανίας, θα σε ανταμείψει τόσο για τον σινεφίλ χρόνο που της διέθεσες, όσο και για την ανθρώπινη ακρότητα (ή παραδοξότητα) που όλο και κάτι σου θυμίζει.

 

http://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gifhttp://www.sevenart.gr/images/star3.gif (6/10)
Νέστορας Πουλάκος

<< επιστροφή
Δείτε Σχετικές Ταινίες
Δευτέρες με Λιακάδα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Μαύρο Ψωμί (2010)

  Μια ταινία που σ' αφήνει χωρίς στομάχι. Μπαίνει μέσα στον πυρήνα της καταλανικής κοινωνίας (που θυμίζει πολύ την Ελλάδα των αντίστοιχων χρόνων), ξετρυπώνει την ψίχα και την ψυχή της και μας τη σερβίρει στο πιάτο.

 • Λευκός Ελέφαντας (2012)

  Η κάμερα του Τραπέρο, μας μεταφέρει με ρεαλισμό στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των παραγκουπόλεων της Αργεντινής. Η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι εδώ δεδομένα.


 • Το Τελευταίο Κύμα (1977)

  Δυο χρόνια μετά το εκστατικό "Πικνίκ στο βράχο των κρεμασμένων", ο Αυστραλός σκηνοθέτης δομεί ένα στέρεο ψυχολογικό θρίλερ, που βασίζεται σε μύθους και αρχαίες δοξασίες των Αβοριγίνων ιθαγενών της Αυστραλίας.


 • Το Μυστικό της Μέιζι (2012)

  Η επτάχρονη Μέιζι, ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι, ακροβατεί ανάμεσα στις ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας μητέρας - καλλιτέχνη και στην αδιαφορία ενός πατέρα - μπίζνεσμαν.


Βox Office

1ο 4ήμερο 1,131
2ο 4ήμερο 535
Σύνολο εισιτηρίων
Πανελλαδικά:
2.095