Φυσική Επιλογή - SevenArt.gr


Φυσική Επιλογή (2011)

Ένας νεαρός ονόματι Ρέιμοντ δραπετεύει από τις φυλακές, κρυμμένος μέσα σε μια σακούλα με κομμένο γκαζόν. Μια μεσήλικη θρησκόληπτη χριστιανή, η Λίντα, είναι ενοχλημένη που ο άνδρας της δεν επιθυμεί να έχουν σεξουαλικές επαφές, αλλά σοκάρεται όταν αυτός παθαίνει εγκεφαλικό. Σύντομα μαθαίνει ότι ο σύζυγός της επί χρόνια ικανοποιούσε τις ορμές του δίνοντας σπέρμα σε κοντινή κλινική και παίρνει τους δρόμους, ψάχνοντας να βρει τον πιθανό απόγονο του. Σύντομα θα συναντήσει τον Ρέιμοντ και αυτά που ακολουθούν θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα...

περισσότερα >>

Αγγλικός Τίτλος: Natural Selection
Tagline: Η Linda White βρήκε τον γιο της. Ο Θεός να την βοηθήσει.
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 90'
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α.
Σκηνοθεσία: Robbie Pickering
Σενάριο: Robbie Pickering
Ηθοποιοί: Rachael Harris (Linda), Jon Gries (Peter), Matt O'Leary (Raymond), John Diehl (Abe), Billy Blair (μηχανόβιος)


Άλλες Πηγές
► Πρόσφατα άρθρα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Το Μικρό Ψάρι (2014)

  Ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βερολίνου.

 • Ζήτω η Ελευθερία! (2013)

  Αναζωογονητική πολιτική σάτιρα με έξυπνο σενάριο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του ίδιου του σκηνοθέτη και του Angelo Pasquini. Υπέροχος για ακόμη μία φορά ο Τόνι Σερβίλο.


 • Από τη Γη στη Σελήνη (2013)

  H πρώτη Ελληνική κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιούλιου Βερν.


 • Καμίλ Κλοντέλ 1915 (2013)

  Η Ζιλιέτ Μπινός είναι υπέροχη. Η ηρωίδα μας είναι ένα πλάσμα μοιραίο που εγκαταλείφθηκε στην τύχη της από όλους και κυρίως από την ίδια της την οικογένεια. Μία γυναίκα που αγωνιά και κραυγάζει για τη σωτηρία και τη λύτρωσή της.