Φυσική Επιλογή - SevenArt.gr


Φυσική Επιλογή (2011)

Ένας νεαρός ονόματι Ρέιμοντ δραπετεύει από τις φυλακές, κρυμμένος μέσα σε μια σακούλα με κομμένο γκαζόν. Μια μεσήλικη θρησκόληπτη χριστιανή, η Λίντα, είναι ενοχλημένη που ο άνδρας της δεν επιθυμεί να έχουν σεξουαλικές επαφές, αλλά σοκάρεται όταν αυτός παθαίνει εγκεφαλικό. Σύντομα μαθαίνει ότι ο σύζυγός της επί χρόνια ικανοποιούσε τις ορμές του δίνοντας σπέρμα σε κοντινή κλινική και παίρνει τους δρόμους, ψάχνοντας να βρει τον πιθανό απόγονο του. Σύντομα θα συναντήσει τον Ρέιμοντ και αυτά που ακολουθούν θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα...

περισσότερα >>

Αγγλικός Τίτλος: Natural Selection
Tagline: Η Linda White βρήκε τον γιο της. Ο Θεός να την βοηθήσει.
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 90'
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α.
Σκηνοθεσία: Robbie Pickering
Σενάριο: Robbie Pickering
Ηθοποιοί: Rachael Harris (Linda), Jon Gries (Peter), Matt O'Leary (Raymond), John Diehl (Abe), Billy Blair (μηχανόβιος)


Άλλες Πηγές
► Πρόσφατα άρθρα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Μαύρο Ψωμί (2010)

  Μια ταινία που σ' αφήνει χωρίς στομάχι. Μπαίνει μέσα στον πυρήνα της καταλανικής κοινωνίας (που θυμίζει πολύ την Ελλάδα των αντίστοιχων χρόνων), ξετρυπώνει την ψίχα και την ψυχή της και μας τη σερβίρει στο πιάτο.

 • Λευκός Ελέφαντας (2012)

  Η κάμερα του Τραπέρο, μας μεταφέρει με ρεαλισμό στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των παραγκουπόλεων της Αργεντινής. Η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι εδώ δεδομένα.


 • Το Τελευταίο Κύμα (1977)

  Δυο χρόνια μετά το εκστατικό "Πικνίκ στο βράχο των κρεμασμένων", ο Αυστραλός σκηνοθέτης δομεί ένα στέρεο ψυχολογικό θρίλερ, που βασίζεται σε μύθους και αρχαίες δοξασίες των Αβοριγίνων ιθαγενών της Αυστραλίας.


 • Το Μυστικό της Μέιζι (2012)

  Η επτάχρονη Μέιζι, ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι, ακροβατεί ανάμεσα στις ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας μητέρας - καλλιτέχνη και στην αδιαφορία ενός πατέρα - μπίζνεσμαν.